Om oss

Scooty.no har siden 2017 importert og solgt high end elektriske sparkesykler.

Etter grundig research har vi funnet frem til to robuste modeller med elektriske sparkesykler.Scooty MAX er av koreansk design og markedsføres av Minimotors Co.,Ltd.

Minimotors som har siden 1999 levert el-sparkesykler og er i dag en av verdens største leverandører. 

 

Scooty T serie er den mest solgte sparkesykkelen i verden. Denne serien er et OEM produkt og markedsføres under ZERO, Unicool, Turbowheel, Apollo, Fluid Freeride. osv. Alle er bygget på samme fabrikk med de samme komponentene.Vår Scooty modellserie er av god kvalitet og beregnet på det europeiske markedet.


Vi har spesialisert oss på elektriske sparkesykler og har eget service verksted. Vi lager også enkle vedlikeholds- og reparasjonsvideoer til deg som liker å fikse ting selv.


Våre modeller har bred ståflate, gode støtdempere, luft i hjulene og justerbart styre er noe som gjør at du får en fantastisk kjøreopplevelse. Store lithiumbatterier sørger for lang rekkevidde, enkelte modeller helt opp til 65 km. Vi har ingen fysiske butikker som vil si at vi kan tilby deg gode priser på alle produktene våre.

 

Du er velkommen til å prøve våre modeller før du tar en avgjørelse på ditt kjøp. Vi holder til på Dokka ca 14 mil nord for Oslo. Klikk her for å kontakte oss, så avtaler vi et tidspunkt.

 

Meny

Kundeservice

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn